Κατασκευή Ιστοσελίδων

2

Ιστοσελίδες με κορυφαίο σχεδιασμό, φιλικές για τον Χρήστη και τις Μηχανές Αναζήτησης

Στην Pineapple Digital, εξειδικευόμαστε στη δημιουργία ιστοσελίδων με κορυφαίο design και user experience. Ενημερωνόμαστε για τις τελευταίες τάσεις στον χώρο του Web Design, UI / UX και σχεδιάζουμε ιστοσελίδες που αυξάνουν την κερδοφορία της επιχείρησης σας και βελτιώνουν την ψηφιακή της παρουσία. 

Η ιδανική ιστοσελίδα για την επιχείρηση σας σε 3 βήματα

Εφόσον επιλέξετε να συνεργαστείτε μαζί μας, θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε το τελικό αποτέλεσμα της δουλείας μας να ταιριάζει 100% στις ανάγκες της επιχείρησης σας και να καλύπτει τους στόχους που έχετε θέσει για αυτή. 

Δείτε παρακάτω την μεθοδολογία μας:

1. Προσδιορισμός αναγκών

Ξεκινάμε το έργο μας προσδιορίζοντας μαζί με τον πελάτη, τις ανάγκες της επιχείρησης του. Στο σημείο αυτό λαμβάνουμε υπόψη και άλλους παράγοντες όπως το κοινό στο οποίο απευθύνεται, τις ιδανικές χρωματικές παλέτες και γραμματοσειρές, αλλά και άλλες πιο “τεχνικές” λεπτομέρειες για την δομή του website. 

Σε περίπτωση που ο πελάτης δεν έχει διαθέτει λογότυπο, προσφέρουμε υπηρεσίες σχεδιασμού εταιρικής ταυτότητας. 

2. Σχεδιασμός Πρωτοτύπου

Εντός 2 εβδομάδων από την αρχική μας συνάντηση θα παραδόσουμε το πρώτο draft – προσχέδιο της ιστοσελίδας. 

Αυτό το προσχέδιο αποτελεί ουσιαστικά μια “μικρογραφία” της τελικής μορφής της ιστοσελίδας. Σε αυτό το σημείο ο πελάτης μπορεί να πάρει μια πρώτη εικόνα και να κάνει παρεμβάσεις και αλλαγές οι οποίες θα ενσωματωθούν στην  live ιστοσελίδα.

3. Ολοκλήρωση της Ιστοσελίδας

Η τελική ιστοσελίδα παραδίδεται από εμάς μετά από 4 – 8 εβδομάδες. Η περίοδος που απαιτείται για την ολοκλήρωση της ιστοσελίδας εξαρτάται από το πόσο άμεσα έχουμε στην διάθεσή μας το απαραίτητο υλικό (κείμενα, φωτογραφίες) καθώς και από το πόσο γρήγορα μας δίνει ο πελάτης το feedback του, όπου αυτό απαιτείτα. 

επικοινωνηστε μαζι μασ

LET’S START SOMETHING NEW!