Οι Υπηρεσίες μας

2k double@3x

Μεταμορφώστε την Ψηφιακή Παρουσία της Επιχείρησης σας!

Είμαστε η Pineapple Digital. Ένα Boutique Digital Agency με έδρα την Αθήνα. Ειδικευόμαστε στην παροχή κορυφαίων υπηρεσιών Σχεδιασμού και Προώθησης Ιστοσελίδων. Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους επαγγελματίες που είναι παθιασμένοι με την παροχή ψηφιακών λύσεων υψηλής ποιότητας που ξεπερνούν τις προσδοκίες των πελατών μας.

Πιστεύουμε ότι η συνεργασία είναι το κλειδί της επιτυχίας, γι’ αυτό και συνεργαζόμαστε στενά με τους πελάτες μας για να κατανοήσουμε τις μοναδικές ανάγκες και τους στόχους τους. Οι εξατομικευμένες λύσεις που προσφέρουμε έχουν σχεδιαστεί για να βοηθήσουν τις επιχειρήσεις να βελτιώσουν την online παρουσία τους, να αυξήσουν την προβολή τους και να προωθήσουν την ανάπτυξή τους.

Αν αναζητάτε ένα συνεργάτη που να σας βοηθήσει να επιτύχετε τους στόχους σας στο ψηφιακό μάρκετινγκ, τότε βρίσκεστε στο σωστό μέρος. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες μας και για το πώς μπορούμε να βοηθήσουμε την επιχείρησή σας να πετύχει στο διαδίκτυο.

Web Design - Κατασκεύη Ιστοσελίδων

Οι υπηρεσίες  μας επικεντρώνονται στη δημιουργία ιστοσελίδων που δεν είναι μόνο οπτικά ελκυστικές αλλά και βελτιστοποιημένες για την εμπειρία του χρήστη και τις μηχανές αναζήτησης. Ακολουθώντας τις τελευταίες τάσεις στις τεχνολογίες σχεδιασμού διασφαλίζουμε ότι οι ιστότοποι που σχεδιάζουμε είναι τόσο όμορφοι όσο και λειτουργικοί.

Expert SEO Services in Athens

SEO

Οι υπηρεσίες SEO βοηθούν τις επιχειρήσεις να βελτιώσουν την κατάταξή τους στις μηχανές αναζήτησης όπως η Google. Η ομάδα μας χρησιμοποιεί τα πιο πρόσφατα εργαλεία και τεχνικές για τη βελτιστοποίηση των ιστότοπων για σχετικές λέξεις-κλειδιά και όρους αναζήτησης. Προσφέρουμε επίσης ολοκληρωμένες υπηρεσίες ανάλυσης και reporting ώστε να μποροούν οι πελάτες μας να παρακολουθούν την πρόοδό τους και να λαμβάνουν τεκμηριωμένες αποφάσεις σχετικά με τις στρατηγικές ψηφιακού μάρκετινγκ.

 

Branding - Σχεδιασμός Εταιρικής Ταυτότητας

Το λογότυπο και η εταιρική ταυτότητας της επιχείρησης είναι κυριολεκτικά η “ταυτότητα” της. Το ενιαίο branding σε κάθε μορφή εταιρικής επικοινωνίας, από την κάρτα, το τιμολόγιο, το επιστολόχαρτο μέχρι και την ιστοσελίδα, είναι ζωτικής σημασίας καθώς δημιουργεί αναγνωρισιμότητα και μοναδικότητα για την επιχείρηση σας. 

Στην Pineapple εργαζόμαστε πάντοτε στενά με τους πελάτες μας και εξασφαλίζουμε ότι θα πετύχουμε ένα αποτέλεσμα που θα εξυπηρετεί τόσο τους επιχειρηματικούς στόχους όσο και τα αισθητικά κριτήρια τους. 

Δείτε εδώ μερικά από τα λογότυπα που έχουμε σχεδιάσει για πελάτες μας.

 

επικοινωνηστε μαζι μασ

LET’S START SOMETHING NEW!